Mayıs 16, 2024
İstiklal Cd. Tokatlıyan İş Mrk. K:1 N:1 Beyoğlu – İstanbul
Gündem

TESLA TÜRKİYE’DE YOLLARA ÇIKIYOR

Tesla

Tesla, Türkiye’deki çevrimiçi Tasarım Stüdyosu’nun yanı sıra İstanbul’da bir pop-up mağaza ile ülkemizde ilk kez resmi olarak hizmete geçti.

Müşteriler, teslimatları Mayıs 2023'te başlayacak olan Model Y'yi konfigüre ederek sipariş edebilecek. Model Y, müşterilerin aynı zamanda test sürüşü yapabileceği İstanbul Kanyon AVM'de sergileniyor. Pop-up mağazamız daha sonra Mayıs ayında Akasya AVM ile şehrin Anadolu yakasına doğru yol alacak. Bu çeyrekte teslimatlar başlayana kadar İstanbul'da bir de Servis merkezi açılacak. Bu merkez, Tesla sahiplerinin araçları için hızlı ve sorunsuz servis hizmetine erişmesini sağlayacak.


30 şarj noktası

Tesla ayrıca İstanbul, Edirne, Bolu ve Ankara'da toplam 30 şarj yeri içeren, ülkenin ilk Supercharger istasyonlarını açıyor. Bununla birlikte, Tesla sahipleri Ankara’dan Lisbon’a veya Norveç’te kuzey kutup dairesinin de kuzeyine Trömsö’ye seyahat edebilecek. Tesla, piyasa koşulları daha uygun hale gelip müşterilerimize en iyi değeri sunmamıza imkan sağladığında Model 3, Model S ve Model X için de konfigüratörü açacak.


SUV model Y

Model Y maksimum çok yönlülük ve güvenlik için tasarlanmış tamamen elektrikli, orta boy bir SUV. Ön bagaj ve katlanır ikinci sıra koltuklar toplam 1,9 metreküp depolama alanı sağlar. Model Y anahtar gerektirmiyor. Bunun yerine aracın tüm kontrolleri için kullanılabilen 15 inç dokunmatik ekran ara yüzü ile giriş ve çıkış için akıllı telefonunuza bağlanıyor. Ayrıca uzaktan kilit açma, uzaktan iklimlendirme, konum takibi ve diğer benzersiz, kolayca erişilebilen özellikler için Tesla Mobil uygulamasıyla bağlantı kuruyor. Geçtiğimiz yıl Model Y, Euro NCAP'in en yeni, en sıkı test protokolüne göre test edilen tüm araçlar arasında, 5 Yıldızlı Güvenlik Derecesi ve en yüksek Genel Puanı aldı.

KAYNAK

Twitter

Instagram

KRIPTOKRAL.COM GÜNCEL HABERLER | Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video