Mart 19, 2024
İstiklal Cd. Tokatlıyan İş Mrk. K:1 N:1 Beyoğlu – İstanbul
Futbol Spor

OLAYLI MAÇ SONRASI FIFA DA DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara FIFA da sessiz kalmadı. FIFA Başkanı Gianni Infantino, olaylarla ilgili açıklama yaptı. Infantino, açıklamasında, “Sorumluları, faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını.

Devamını Oku
Kripto Para

KRIPTO PİYASASINI BU HAFTA NELER BEKLİYOR?

Kripto para yatırımcıları bu hafta FED’in vereceği faiz kararına odaklanacak. İşte kritik faiz haftasında kripto para yatırımcılarının takip edeceği gelişmeler.. Bu hafta FED'in.

Devamını Oku
NFT

BAĞIMSIZ İBB ADAYI TAYLAN YILDIZ’DAN NFT SATIŞLI SİYASİ KAMPANYA

Türkiye’de ilk kez bir belediye başkan adayı seçim kampanyasına fon oluşturmak amacıyla NFT satışı yapmaya başladı. Bağımsız İBB adayı Taylan Yıldız, yaptığı büyük.

Devamını Oku
Kripto Para

JPMorgan: ALTIN YATIRIMCILARI BITCOIN’E GEÇİŞ YAPMIYOR

JPMorgan (JPM) yayımladığı araştırma raporunda, kurumsal yatırımcıların ve bireylerin bu yıl hem altın hem de Bitcoin (BTC) satın aldığını, bazı analistlerin öne sürdüğü.

Devamını Oku
Kripto Para

GEÇTİĞİMİZ HAFTA KRIPTO PİYASASINDA NELER OLDU?

Bu hafta Bitcoin yeni ATH kaydetmesine rağmen, piyasada son günlerde olumsuz bir hava hakim. İşte sizin için derlediğimiz geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri….

Devamını Oku
Gündem Kültür-Sanat

İSTANBUL’DA KEMAL SUNAL MÜZESİ AÇILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy’de Kemal Sunal Müzesi açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılışını yaptığı müzede Sunal’ın eşi ve kızı da yer aldı..

Devamını Oku
Piyasa

AJet, İLK YURT İÇİ İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASINI BAŞLATTI

AJet, 299 liraya yurt içi indirimli bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni markası AJet, ilk yurt içi indirimli bilet kampanyasını.

Devamını Oku
Spor

FENERBAHÇE’YE BAŞKAN ADAYI OLAN SADETTİN SARAN’A SOĞUK DUŞ

Yakın zamanda Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklayan Sadettin Saran’a sarı-lacivertli taraftarlardan tepki yağıyor. Taraftarlar sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Saran’ın yıllar önce sarı-lacivertli camia.

Devamını Oku
Teknoloji Yapay zeka

TÜRK ROBOT “CUMA”, YAPAY ZEKÂYLA YENİ BECERİLER KAZANACAK

Ulutek Teknopark’taki bilişim firması, robotik kodlama eğitim materyali olarak ürettiği “Cuma”nın, yetişkin insan boyutunda, yürüyebilen, konuşabilen, öğrenebilen fiziki bir asistana dönüşmesi için çalışıyor..

Devamını Oku
Magazin

KIVILCIM’IN SÖZLERİ KIZILCIK ŞERBETİ’NİN SON BÖLÜMÜNDE DAMGA VURDU

Kızılcık Şerbeti’nin dün akşam yayınlanan bölümünde din düşmanlığıyla suçlanan Kıvılcım’ın söyledikleri diziye damga vurdu. Kıvılcım’ın “Herkes inandığı şekilde yaşamakta özgürdür ama inandığı şekilde..

Devamını Oku