Ekim 22, 2024
İstiklal Cd. Tokatlıyan İş Mrk. K:1 N:1 Beyoğlu – İstanbul
Kripto Para

KRIPTO ETF’LERİ KAMALA HARRİS DÖNEMİNDE BTC VE ETH’Yİ AŞABİLİR Mİ?

Son dönemde bazı şirketler, halihazırda onaylanmış Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) ürünlerinin ötesinde kripto para birimlerini izleyen ABD borsada işlem gören fonlar (ETF).

Devamını Oku
Spor

ALPEREN ŞENGÜN’DEN TÜRK SPOR TARİHİNE GEÇEN ANLAŞMA

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) Houston Rockets forması giyen 22 yaşındaki milli oyuncu Alperen Şengün, 185 milyon dolar kazanacağı 5 yıllık yeni bir sözleşmeyle.

Devamını Oku
Piyasa

HSBC TARİHİNDE İLK KEZ KADIN BİR CFO GÖREVE GELDİ

İngiltere merkezli banka HSBC, iş kollarında yeni yapılanmaya gitti. Buna göre şirket, ilk kez bir kadın Mali İşler Direktörü’nü (CFO) göreve getirme kararı.

Devamını Oku
Gündem Piyasa

GÜNLÜK PİYASA ANALİZİ – 22.10.2024

GÜNDEM VE PİYASALARA BAKIŞ Ne Oldu? -Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında planlanan bir görüşme olduğunu.

Devamını Oku
NFT

TELEGRAM OYUNLARINDA NFT KULLANIMI REKOR KIRIYOR

Helika tarafından yayımlanan web3 oyun raporu, Telegram’daki NFT aktivitesinin üçüncü çeyrekte yüzde 400 arttığını ortaya koydu. NFT transferi yapan benzersiz cüzdanların sayısı Temmuz’da.

Devamını Oku
NFT

BITCOIN ORDINALS SATIŞLARI %1.816 ARTTI

Kripto varlık piyasalarındaki geniş çaplı artışın ortasında, değiştirilemez token (NFT) satışları geçen hafta %22.38 arttı. NFT satışları bu hafta 92.95 milyon dolar kazanç.

Devamını Oku
Kripto Para

Bitget Wallet EN ÇOK İNDİRİLEN İKİNCİ UYGULAMA OLDU

Web3 cüzdanı Bitget Wallet, eylül ayında yaklaşık 6 milyon indirmeye ulaşarak Binance’in ardından dünya çapında en çok indirilen ikinci kripto uygulaması oldu. Bitget Wallet.

Devamını Oku
Kripto Para

HAFTALIK KRIPTO BÜLTENİ

Geçtiğimiz hafta, ekonomik gelişmeler yönünden sakin geçerken kripto piyasası yine hareketliydi. Özellikle Tesla’nın Bitcoin hamlesi gündeme oturdu. İşte sizin için derlediğimiz geçtiğimiz haftanın.

Devamını Oku
Kripto Para

GALAXY DIGITAL: “KRIPTO VC PİYASASI HİÇ OLMADIĞI KADAR DONUK”

Kripto yatırım şirketi Galaxy Digital’ın yeni raporuna göre, risk sermayesi şirketleri bu çeyrekte 478 anlaşmayla kripto para girişimlerine 2,4 milyar dolar yatırım yaptı. Bu,.

Devamını Oku
Piyasa

MERKEZ BANKASI FAİZİ YÜZDE 50’DE SABİT TUTTU

Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu. Böylelikle politika faiz üst üste 6. ayda sabit kalmış oldu. Piyasaların.

Devamını Oku