Nisan 26, 2024
İstiklal Cd. Tokatlıyan İş Mrk. K:1 N:1 Beyoğlu – İstanbul
Magazin

NİHAL CANDAN TAHLİYE EDİLDİ

Beş aydan fazla bir süredir cezaevinde tutuklu bulunan Candan kardeşlerden Nihal Candan’ın anoreksiya olduğu ve 37 kiloya düştüğü öğrenildi. Odatv’nin edindiği bilgilere göre.

Devamını Oku
Spor

MAÇI KAYBEDEN İSRAİL TAKIMINDAN ERGİN ATAMAN’A TEHDİT

THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, play-off serisi 2. maçında evinde İsrail temsilcisi Maccabi Playtika’yı 95-79 mağlup etti. Maç sonu konuşan Ergin Ataman,.

Devamını Oku
Magazin

İDO TATLISES VE YASEMİN ŞEFKATLİ’NİN BEBEĞİ İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLDU

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses’in ocak ayında dünyaya gelen ikizlerinden Ayel, dün ikinci kez operasyon geçirdi. Oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Şefkatli,.

Devamını Oku
Teknoloji

TEKNOLOJİ LİDERLERİ ZİRVESİ

Teknoloji liderleri zirvesi, 21 Mayıs 2024’te, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da! C-Summit Series; 2016 yılından bu yana DataExpert iş birliği ve BMI Business School.

Devamını Oku
Gündem Piyasa

GÜNLÜK PİYASA ANALİZİ – 26.4.2024

GÜNDEM VE PİYASALARA BAKIŞ Ne Oldu? - Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Daha fazla Hollandalı girişimci ve iş insanının paydaş olmasını, Türkiye'nin başarılı.

Devamını Oku
Kripto Para

KRIPTODA VADELİ İŞLEM NEDİR? AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI NELERDİR?

Kripto para dünyasında, vadeli işlem sözleşmeleri yatırımcılara belirli bir varlık üzerinde gelecekteki fiyat beklentileri üzerinden işlem yapma fırsatı sunar. Bu işlemler arasında, son.

Devamını Oku
NFT

HERITAGE İSTANBUL FUARINA GELEN ZİYARETÇİLERE, AIZANOI NFT’LERİ HEDİYE EDİLECEK

15-17 Mayıs tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek 8. Uluslararası Koruma, Restorasyon, Arkeoloji, Müzecilik Teknolojileri Fuar ve Konferansı: Heritage İstanbul’un.

Devamını Oku
Sinema

“DUBLÖR” FİLMİ İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

Bu hafta aksiyon sahneleriyle öne çıkan, Ryan Gosling ve Emily Blunt’un başrollerini paylaştığı “Dublör” filmi izleyici ile buluşacak. Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta.

Devamını Oku
Kripto Para

SAMOURAI WALLET’IN KURUCULARI TUTUKLANDI

Federal savcılar, Samourai Wallet’ın kurucuları Keonne Rodriguez ve William Lonergan Hill’i tutukladı. Dün yayımlanan basın açıklamasına göre ikili, "Yasa dışı dark web pazarlarından 100 milyon.

Devamını Oku
Magazin

DURUŞMA SONRASI OLAY ÇIKTI!

Kasım ayından beri tutuklu bulunan Dilan Polat’ın arkadaşı Ebru Özen, Banu Parlak’ın yanına giderek yüzüne tükürdü. Özen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise sert.

Devamını Oku